Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti

Chápete, že "paušál" je právě o tom, že odvedou daně v dané výši a nemusí řešit náklady a příjmy. Proč to je? Protože náklady na evidenci a účtování podle účetních standardů jsou vyšší než ty daně a v důsledku toho malé firmy neodvádějí ani korunu. Obrat 2 milióny dnes není ani na uživení rodiny, jde tedy skutečně o nejmenší podnikatele.

0 0
možnosti
Foto

Pokud se vláda rozhodla vmesovat do jakési války mezi dvěma cizími státy na území bývalého SSSR a dokonce si na to půjčuje a dělá dluhy, které budou splácet nejen naše děti, ale všichni občané, pak nejde o rozpočtove odpovědné chování!

1 1
možnosti

No konečně přiznáváte, že za to může putinova krvavá válka. Teď ještě pochopit, že za svou "zájmovou oblast" Putin označil i nepřátelské a fašistické ČR (jsme na seznamu). Pěkné by bylo, kdyby vám to došlo dříve, než nám začne Putin posílat rakety na Prahu a další města.

0 0
možnosti

Karma.

Co byste chtěl od politruka-teoretika, navíc pokakanýho prosadit něco z pozice vůdčí strany v kočkopsu ?

3 2
možnosti

Nevím kolik toho víte o ústavech, ale NKÚ je jen úřad. ;-) Odkaz na zprávu NKÚ jsem za vás doplnil níže, prosím o odkaz na uvedený sociologický průzkum. Blogeři by to měli dělat už v článku. Asi poslední studie založená na datech je v odkazu níže. Data za rok 2022 logicky ještě nejsou ani sebrána, natož k dispozici. Ona to nebude polovina rodin, ale počet se zvýšil o polovinu. 500 Kč není pro současné matky s dětmi, ale pro ty v důchodu. EET si dobrovolně může dělat kdo chce, i vy doma s manželkou. Evidenci tržeb má každý podnikatel, elektronicky většina a ti větší centrální evidenci běžně vedli i vedou stále, ať už EET je nebo není. Vrcholem jsou vaše manažerské schopnosti v to jak efektivně posuzovat tendr na dostavbu jádra. Zdá se mi, jako by jste to psal ve stavu rozostřené mysli.

https://www.nku.cz/assets/publikace-a-dokumenty/stanoviska-nku-ke-statnimu-rozpoctu/stanovisko-nku-ke-zprave-o-plneni-sr-za-1-pololeti-2022.pdf

https://hnutiduha.cz/sites/default/files/publikace/2022/11/energeticka_chudoba_a_jeji_reseni.pdf

0 1
možnosti
Foto

Vláda by jistě byla ráda rozpočtově odpovědná, ale:

- kolem nás jsou všichni neodpovědní, bohužel a

- neustále hrozí návrat vlády krajních populistů, což je jasná cesta do řeckého scénáře a tedy ke státnímu bankrotu, na rozdíl od Řecka ovšem bez eurové záchrany. Babiši, děkujeme.

0 7
možnosti

J36a79n 59R82á63ž

1. 12. 2022 17:50

Víc populistická vláda než je Fialova už žádná vláda. nemůže byt. Spočítal jsem plánované schodky státního rozpočtu po dobu vládnutí stávajícího pětispolku a všichni ví že bude ještě větší, protože plán příjmů je naprostá chiméra. Takovou díru do peněženek nastupující generace, která to bude muset zaplatit, se od doby vlády Tondy Zápotockého nikomu nepovedlo.

Toto je cesta k bankrotu republiky a prosím netvrďte, že zato může Babiš, zbytečně byste že sebe udělal hlupáka.

2 0
možnosti
Foto

Protože důchody se valorizují ze zákona tak po dobu co jsem v důchodu mně důchod vzrostl o 6 000 Kč.

0 0
možnosti
Foto

Z únorového průzkumu ČSOB, kterého se zúčastnilo víc než tisíc respondentů, vyplývá, že svým dětem šetří na lepší budoucnost celkem 55 procent rodičů. Podle svých finančních možností pravidelně odkládají stovky až tisíce korun měsíčně, aby děti na start života vybavili částkou v řádu několika set tisíc korun.

0 1
možnosti

ČEZ nedávno vyplatil všem svým zaměstnancům prémii 60 000. Ti teda letos prací padali na hubu, to vám řeknu.

4 1
možnosti

Tedy přesněji ČEZ ty peníze zatím jen slíbil, a nejspíš je i vyplatí. Což by mělo všechny socialisty a zejména komunisty donutit k nezřízenému jásotu. Konečně příklad firmy, která se dokáže o zisk morálně podělit i se zaměstnanci. Já jim to přeji, závist určitě není na místě. Výroba elektřiny jela naplno (kromě plynovek), takže se určitě v práci nenudili, vy jste jim snad kontroloval plnění pracovních úkolů a doby? Možná by jste si měl to zařízení o kterém mluvíte nejdřív vymáchat, než ho použijete.;-)

2 0
možnosti

Všechno to vidíte jen z pohledu budoucnosti. Ten příspěvek má kromě jiného také zohledňovat skutečnost, že díky mateřským povinnostem většina žen nemohla dělat profesní kariéru, což se negativně projevilo na jejich výši výdělku a potažmo důchodu. Vcelku pochopitelný krok, i když je otázka, zda měl přijít na řadu právě v této krizové době.

5 2
možnosti
Foto

Dcera na mateřské dál dělala svoji profesní kariéru. Pracovala doma na počítači. Šla ji mateřská i to co si vydělala. Takže si nestěžovala..

0 0
možnosti

Jasná karma. Vláda je rozpočtově špatná.

6 3
možnosti

Pro vás je jasné všechno, co je proti současné vládě.;-D

0 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS