Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hned v prvním bude máte manipulaci s realitou.

Faktem je, že i po prodělané nemoci se považuje člověk za bezinfekčniho jen 180 dnů. Mě trvale a tedy je nesmysl tvrdit, že prokázání protilátek by mělo znamenat

že ten člověk bude považován za bezinfekčniho nějakou delší dobu.

S tím pak souvisí, že je to prostě drahé. Vy operujete cenou vakcín, ale zapominate, že test protilátek nebude platný stejně dlouho jako očkování a hlavně, že v případě, že vyjde negativně tak stejně musí následovat očkování či testy na přítomnost viru.

4 8
možnosti
Foto

I když nyní zcela pominu, že si ty testy na protilátky platí lidé sami, tak pořád to vyjde levněji než opakované PCR nebo dokonce častější antigenní testy, které mají platnost pouze ve chvíli testování. Z opakovaných testů na protilátky, dejme tomu jednou za tři měsíce, lze odvodit jak rychle ty protilátky klesají anebo naopak stoupají (což není nic neobvyklého). Navíc jak tvrdí například profesor Thon a studie SMIS (Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků) to potvrzuje, tak ve chvíli, kdy má anebo měl dotyčný IgG protilátky, tak s největší pravděpodobností v těle proběhla komplexní imunitní reakce s buněčnou pomocí, včetně slizniční a systémové a při dalším setkání s virem již adekvátně a rychle zareaguje. Podle výše zmiňované studie SMIS mělo 99,6 % IgG pozitivních osob neutralizační protilátky:

https://zuova.cz/Home/Clanek/protilatky-po-prodelane-infekci-poskytuji-dostatecnou-a-dlouhodobou-ochranu-proti-onemocneni-covid-19

9 1
možnosti
MB

Dr. Robert Malone, autor studie o transfekci m-RNA

https://sp.rmbl.ws/s8/2/y/q/2/d/yq2dc.caa.mp4?u=0&b=0 video

3 1
možnosti
PC

Pan R. Polický se tu stále prezentuje jako znalec odborných teorií, ale slova samotného dr. Malonea, který se podílel na vynálezu genetické mRNA, mínusuje. 8-o

No jo, není přece nad "experty" Hořejšího, Kubka, Maďara, Smejkala, Vašákovou, Chlíbka, Babiše, Vojtěcha, celou koalici i opozici a další jim podobné včetně zdejších blogerských kapacit na imunologii!;-D

2 1
možnosti
BT

Děkujeme za Vaše slova, s úctou Bohumila Truhlářová a manžel Miloslav Závorka

0 0
možnosti
VB

Občan s ověřenými protilátkami (jakýmkoli způsobem) nemusí v zahraničí do karantény ani po setkání s nakaženou osobou (pokud nemá příznaky nemoci), s vysokou pravděpodobností se nenakazí znovu (u očkovaných taková jistota nyní není, vyplývá to z více zahranič. šetření), takže ani nevypadne z práce (zaměstnavatel je spokojen), ani nepotřebuje finanč. podporu kvůli sebeizolaci.

3 1
možnosti
Foto

I16v12o 38C23i38l68i48c20h

2. 8. 2021 13:34

Výborná argumentace, souhlas. Až na to povinné očkování, to bych osobně u respirační nemoci nezaváděl. Navíc by i mohlo ublížit některým těm, kdo mají vysokou hladinu protilátek získanou přirozenou cestou.

1 2
možnosti
VB

Stát na základě rozhodnutí na úrovni EU platí odškodnění za újmu způsobenou vakcínami proti covid-19 už dnes, přestože je očkování státem jen doporučené, nemusí být kvůli tomu povinné, ani ho za povinné nelze vyhlásit, když je použité jen na experimentál. bázi (jde jen o podmínečné povolení, nikoli plnohodnotné, to se našim občanům zapomíná říct). V zemích, které zkusily učinit toto očkování povinným např. pro zdravotníky, se vyskytnou soudní spory. Avšak na rozdíl od západ. zemí, jež mají odškodňování občanů za újmu poočkování o něco lépe upraveno, my stěží někomu něco zaplatíme, máme přísluš. zákon psaný patrně schválně hůře, nicméně advokáti se mohou dovolávat přiznání újmy očkovaným např. v SRN a Rakousku - které všechny případy poškození po vakcinaci byly uznány. Informovaný souhlas je třeba zachovat vždy, ať jde o nepovinné nebo povinné očkování (a stejně tak to má platit u testování ať na covid nebo na protilátky) - podle bioetické konvence nelze provést ani zdravotní vyšetření, ani zdravotní výkon (očkování) bez souhlasu dotč. osoby. Štrasbur. soud vyžaduje o států zvažovat možné alternativy, např. místo testování můžete být při důvod. podezření na nákazu 10 dní v sebeizolaci, a nemusíte být vždy za každou cenu testován (v zahraničí se to uznává, my máme totalitně pojatou hygienickou oblast). Jinak těch s protilátkami bude i u nás několik miliónů, nejen těch oficiálně uznaných 1,8 mil. obyv., viz můj blog - výzkum protilátek pár kroků od našich hranic.

0 0
možnosti
IZ

Paní (slečno) Bošková. Ještě jsem neviděl nebo nečetl o jediném případu, kdy by kterákoliv odpovědná instituce potvrdila, že k úmrtí došlo v přímé souvislosti s očkováním proti Coviduz. A troufám si tvrdit, že takové rozhodnutí ani nikdy nepadne. Člověk zemře na cokoliv jiného, ale na následky očkování proti Covidu to nebude NIKDY. Dokážete si totiž představit tu lavinu, která by pak následovala?

1 0
možnosti
IZ

Koronakrize je především business tisíciletí a to by bylo, aby to pár normálně uvažujících rozvrátilo. Své zisky si ukrást nenecháme - že, (ne)vážené farmafirmy.

2 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2017x
Píšu hlavně o veřejném dění, ekonomice, ekologii, hudbě a sportu. Příležitostně se věnuju také fotoblogu.

Seznam rubrik