Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je jen dobře,

že pan samozvaný profesor zalitoval, že nedostal ve správnou chvíli pěstí, nebo by to v jeho rozhodnutí a rozhodování bylo jenom jeho velké štěstí.

0 0
možnosti

Kde jsou ty doby, kdy novináři byli inteligentní lidé se zájmem o inormování lidí. Dnes i myslí, že manipulace s lidmi je to pravé

7 2
možnosti

Existují hloupé otázky a hloupé odpovědi (mezi ně patří i útěk ze studia). I na hloupou otázku se dá odpovědět moudře, stejně jako na chytrou otázku se dá odpovědět hloupě. Celé to vyvolává dojem, že pan Klaus na hloupou otázku poskytl hloupou odpověď.

0 1
možnosti
Foto

Pan Klaus jen nechtěl odpovídat pořád dokola na to samé, už mnohokrát vysvětlené. Protože se pan redaktor choval schválně jako tydýt, radši to ukončil. Podle mě je to rozumné řešení, které bych dělal i častěji jako odpověď na (ne)rozhovory, kdy vám redaktor položí otázku a než se stačíte nadechnou a začít odpovídat, už vám do toho skočí a ptá se na něco jiného (hlavně v ČT).

1 0
možnosti

Pan "professor" dostal titul v době, kdy rozhodoval o financích pro školství. Ani Putin se nenechal jmenovat profesorem.

1 0
možnosti

Pane Hample,

jak to bylo s profesurou Václava Klause se dočtete v třináct let staré úvaze Jiřího Havla - viz https://blog.aktualne.cz/blogy/jiri-havel.php?itemid=2576

0 0
možnosti

V první řadě nechápu, proč nomenklaturní Kikina leze do Plusu. Ovčáčkoviny očekávat nemohl, autocitace mu také nevezmou...

Fakt je na druhou stranu ten, že za ruský dluh a jeho osud by se měl zpovídat současný prezident. U Klause jsme jen v určité míře nejistoty, u Zemana je jisté, jak s tím naložil a prostřednictvím koho. Klausovi jdou na vrub jiné prekérky završené jeho verzí amnestie.

1 0
možnosti

O idiotském chování "vyváženého" Kroce ani slovo....

2 1
možnosti

Co vám přijde nevyváženého na tom, že se novináři ptají na podivné okolnosti celého osudu ruského dluhu? Vždyť na to Klaus mohl normálně odpovědět. Jestli to není tak, že se vytáhlo něco, co si Klaus myslel, že nikdy nespatří světlo a teď reaguje jako urážlivý ješita.

2 0
možnosti

Zasloužená karma. R^:-) Václav Klaus starší už je totálně mimo.

0 0
možnosti

To musí Vašík pěkně zuřit, když takhle machruje. Radši by měl vysvětlit jak to bylo.

0 0
možnosti

Kikina nám na staré kolena nějak hrubne

0 0
možnosti

Fascinující, kolik se najde lidí, co vezmou tu větu o ráně pěstí zcela vážně, a ještě se v tom s radostí porochňají napsáním celého článku.

6 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2017x
Píšu hlavně o veřejném dění, ekonomice, ekologii, hudbě a sportu. Příležitostně se věnuju také fotoblogu.

Seznam rubrik