Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J39a25n 63R89á61ž

21. 2. 2021 15:10

Babiš je ješitný zbabělec s minimem manažerských schopností , to je hlavní důvod proč v době krize zcela selhává.

Mimochodem, kdyby šéfovi managementu firmy vzkázal vedoucí odboru v médiích , že s ním nechce spolupracovat, dostal by padáka. Proč padáka v tomto případě nedal Babiš Hamáčkovi, je důkazem jaký je srab. A sraba si nikdo neváží, tak ať se nediví, že roste počet lidí, kteří ho opouštějí.

12 5
možnosti
Foto

Kdyby se Hamáčka zbavil, tak právě od takových, jako jste vy by uslyšel pořádnou kritiku a vláda by okamžitě padla, protože by odešli všichni socanští ministři a jejich poslanci by Babiše přestali podporovat.

2 0
možnosti
Foto

Hamáček a spol. učinili podezřelé rozhodnutí a Babiš to napravuje. Hanba ulpívá tudíž jen na ministru vnitra a nikoliv na vládě. Ostatně si nedovedu představit, že by Hamáček navrhnul premiérovi něco ve smyslu, hele hodí to tolik a tolik a pak se o to šábnem.

5 2
možnosti
PB

P60e92t31r 76B30u31r58i60a54n

21. 2. 2021 14:50

Takže to chudákovi Babišovi s tím slibem hejtmanům pustit děti do škol zase nevyjde. Chudák. Pokolikáté už? A přitom má k dispozici vládu odborníků. Co na to říct, že? Je to prostě smolař.

Zrekapitulujme si, co už mu všechno nevyšlo i při nejlepší vůli změnit svět:

Zásob zdravotnického materiálu se nám nedostávalo a to i přes varování ODS a přes to, že ho Babiš sám osobně rozvážel na svém skútru, E-rouška, tzv. trasování se ukázalo jako nesmysl, zkrácení úředních hodin, zákaz nedělního prodeje i nočního vycházení se ukázalo být kontraproduktivní stupiditou, ministři zdravotnictví padají jako mouchy v letu, PES nefunguje a jako první ho nedodržuje sama vláda, epidemiologické opatření nedodržují Babiš, Zeman, ministři a vládní úředníci, rezervační očkovací systém spadl, vstal, spadl, chvíli ležel a teď funguje jen na kapačkách, očkovací centra nefungují ani na těch, vakcíny se ukrývají na neznámém místě stejně jako Štěchovický poklad a nikdo je nemůže najít, vládní opatření vygenerovala zatím nejhorší stav pandemie od počátku roku, vyhodili jsme půl bilionu z okna jen kvůli kabaretu, jaký svět neviděl, do stříkačky patří i jehla, což hlavní očkovací mág přehlédl, takže jediný kdo je v ažuru je Monika Babišová toho času už na páté zahraniční dovolené od počátku pandemie. No tak aspoň něco.

6 3
možnosti
Foto

Nahnal bych je do Mišelinky, hajzly jedny papalášský a korupčnický.

6 0
možnosti
ZZ

Socani by si své vlastní špinavé prádlo měli prát doma a neměli by tím obtěžovat slušné lidi.

:-/:-/:-/

0 0
možnosti
JF

Jak praví lidové moudro, každá ryba smrdí od hlavy. A jinéo tom, že každé schody se musí mést odshora - hergot, to bude po éře téhle věrchušky nemehel - viz jeden Babišův předvolební bilbord - vedené vrchním chaot&sociopatem fuška! :-P

2 1
možnosti
ZZ

Že by od Hamáčka ?

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
VB

Firma, která údajně měla tlačit na výběr. komisi a údajně se odvolávala na Babiše, tak ta má v obchod. rejstříku jednatele a společníka z Moskvy. Druhá firma je netransparentní, pokud ji používalo MZ ČR, měla by se tomu věnovat kontrola, p. Hamáček neuhlídá vše, možná se spolehl na to, že firma už figurovala u MZ (ale tam se prošel např. dr. Prymula, který byznysuje divným způsobem, např. propagoval ruskou vakcínu bez transpar. veřej. dat).

2 0
možnosti
Foto

To bych chápal, kdyby její cena byla podstatně nižší než u těch ostatních, jenomže ono to bylo naopak a na tohle rozhodnutí bychom doplatil 40 miliony.

0 0
možnosti
DS

Také se ukázalo, že NSÚ posílá na dotace na mezinárodní závody v ČR polovinu peněz než bylo zvykem na MŠMT. Asi musí zbýt víc peněz na spřízněné sporty.

0 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2017x
Píšu hlavně o veřejném dění, ekonomice, ekologii, hudbě a sportu. Příležitostně se věnuju také fotoblogu.

Seznam rubrik