Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

NATO je mnohonárodnostní armáda a funguje. Funguje i spolupráce armády B. Assada, Íránu a Ruska.

0 2
možnosti

A jak jste na to probůh přišla? NATO je "mnohonárodostní armáda"? Tak to víte asi něco, co nikdo neví;-D NATO je koaliční pakt suverénních států, když přes naše území projíždí americká armáda v rámci NATO, máte pocit, že se jedná o mnohonárodostní armádu??? Koalice či spolupráce je trochu něco jiného než mnohonárodostní armáda...to si pletete jabka s hruškama.

3 0
možnosti

Tzv. bílý Brit (běloch narozený ve Velké Británii) je v Londýně menšinou. Tvoří pouze 45% populace. Je tedy jasné, proč se stal starostou proimigrační muslim.

2 0
možnosti

J29i48r11i 28T59i51c36h70y

7. 6. 2017 23:11

Starosta prohlasil neco ve smyslu, je jen par (!) teroristu a ti nerepresentuji mirumilovne muslimy. On ten darebak Stalin take nerepresentoval dobry komunismus a nebyt Hitlera, jak krasny by byl nemecky nacismus! Dnesni shnili zapadni politikove si nepripousti, ze jsme ve treti svetove valce proti islamu - boje ovsem nebudou probihat na frontach v tankovych bitvach, ale utoky islamistu tam, kde najdou slabinu a tech je dost, diky prave neschopnosti nasich vudcu (co takhle natahnout milion muslimcu do zeme, diky Merkelove).

7 1
možnosti
Foto

To nevěstí nic dobrého, že si Londýn zvolil za starostu rovnou muslimáka !

4 0
možnosti

To je demokracie. V Londyne, krome levicovych intelektualu, prevazuji prave muslimove. Dalsi mesta budou nasledovat.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS