Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V koaliční smlouvě jsem žádný vámi zmiňovaný "jistý článek" nenašel.

Jinak je váš článek plný i dalších nepřesností, např. Chovanec jisto jistě Hermanovi nevyčítal, že porušil smlouvu tím, že přijal dalajlámu apod.

1 1
možnosti

D78a13v22i26d 32E59v73a82n

5. 11. 2016 14:36

Chovanec v OVM řekl, že Herman porušil smlouvu, tím že přijal dalajlámu, to je "jisto jisté".:-)

Chovanec dne 14.6.2016 po jednání bezpečnostní rady řekl, že nepodepíše reorganizaci policie před skončením dohodovacího řízení a následující den ji podepsal...čímž porušil koaliční smlouvu.

http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/1361757

Tak se nejprve prosím Vás dovzdělejte...;-) a potom teprv říkejte svoje nesmysly...R^

0 0
možnosti
Foto

Sobotka ví, že měl vykopnout Hermana. Aby zakryl tuto svou achilovu patu, bude vyhazovat někoho jiného. Spoléhá přitom na to, že se na toho Hermana zapomene.

1 1
možnosti

Vaše úvaha je velmi logická. Ovšem platí, že naší zemi to pomůže jen v tom případě pokud půjdou tyto sociální inženýři napravo, straně půjdou-li nalevo. Poctivý občan tuto strana opravdu nepostrádá.:-)

0 0
možnosti

I když řada argumentů v příspěvku je smysluplná, přesto nesouhlasím s tím, že oběmna je kontraproduktivní. Volby dopadly pro ČSSD katastrofálně. A že za to může zejména vystupování a činy členů Sobotkovy vlády, které rekrutoval z řad svých stoupenců v ČSSD, to je fakt. Sobotka po prohraných volbách nemohl zůstat bez reakce. Byl především pod tlakem spolustraníků, kteří jsou v panice, že budou muset již po těchto krajsých volbách hledat nová angažmá, protože budou muset opustit lukrativní místa ve funkcích, kam byli umístěni díky politickému zázemí. A nemenší panika mezi socialně-demokratickými straníky je vzbuzována obavami, že i stejně by dopadly i volby do poslanecké sněmovny za současného chování sociálně demokratických ministrů. A obava je samozřejmě důvodná, protože pro většinu voličů jsou kroky Dienstbiera, Marskové, Chovance, Valachové,... naprosto nestravitelné.

Sobotka tedy odstraní tváře ČSSD ve vládě, které odpuzují voliče nejkřiklavěji a bude věřit, že volič je tvor rychle zapomínající a naivně věřící, že Sobotka projevil sebereflexi, pochopil a změnil se. Nezměnil, ale odhad na uvažování řady voličů má správný. Bohužel.

1 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2017x
Píšu hlavně o veřejném dění, ekonomice, ekologii, hudbě a sportu. Příležitostně se věnuju také fotoblogu.

Seznam rubrik