Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je mi líto toho pána co zemřel. Zajímalo by mě, co dělaly státem financované neziskové organizace, aby tomuto pánovi pomohli zbavit se drog. Domnívám se, že tyto neziskovky stát financuje především proto, aby pomohly začleňování problematických jedinců do společnosti.

3 0
možnosti

Trochu bych Vás opravil - to, co drží ten zakuklenec v žádném případě není samopal. Jedná se pravděpodobně o ruční granátomet Heckler&Koch HK69, schopný vystřelovat všechny možné druhy granátů včetně nesmrtící munice - zde bych čekal slzné granáty, či gumové projektily.

3 0
možnosti
Foto

Pokud se díváte na záběry pořádně, tak se jedná o sestříhaný záběr, který se několikrát za sebou opakuje. Takže dělat s takto setříhaného záběru závěry svědčí, že i vy jste podlehl klamnému dojmu. Otázka zní ? Kdo ten záběr poskytl a kdo jej sestříhal. Prostě někdo se snaýí manipulovat s veřejným míněním.

14 0
možnosti
Foto

Existuje video, které zveřejnila restaurace, kde události došlo. Z té vyplývá , že mladík se dopuštěl výtržnosti uvnitř. Byl vytlačen ven, kde se opět řádil na trávníku před resturací. Pak se vrátil a opět začal napadat hosty. Personál se jej snažil vytlačit ven, ale on se jim mezi dveřmi vzpřel a prostě nešel vystrkat. Opět se vrátil a začal pronásledovat kolem stolů servírku. To byl důvod, proč byla zavolaná Městká policie, která on kladl odpor. Byl povalen na zem a byla mu nasazena pouta. Pak najednou zkolaboval. Byla přivolaná sanitka, ve které zemřel. Pitva neprokázal cizí zavinění. Jednalo se o soudní pitvu, ke které je i přizván toxikolog. Zemřelému byly odebrány části orgánů na toxikologické vyšetření a nyní se čeká na zveřejnění. Z videa, které poskytla resturace i amatér pozná, že mladík byl totálně zfetovaný. Nevím, proč se hledá senzace, kde není.RvRvRv

19 0
možnosti
Foto

Bez čísel, odznaků je v souladu se zákonem, Jsou označeny pásku s nápisem Policie. Kriminální Policie nenosí odznak, pouze když jde na místo činu navléká si pásku anebo vestu s nápisem Policie ČR. Tak je to stejné v každé zemi. Byl jsem svědkem demonstrace v Paříži a tam byli bez čísel, bez uniformy pouze označeny páskou. Kuklu mají proto, že se jedná o místní policisty a z důvodu vlastní ochrany se nechtějí ukazovat před davem Romů.

5 0
možnosti

D53a25v62i52d 88E69v34a34n

1. 11. 2016 15:11

Tak to byli buď tajní nebo členové antikonfliktního týmu...určitě ne ozbrojenci...

0 0
možnosti
Foto

A ještě do třetice, než se odpojím. Samozřejmě, že jakmile někdo přijde násilným způsobem o svého blízkého, tak ho všechno bolí a obviňuje jiné, že nebylo postupováno řádně.

Samozřejmě, že i policie se může mýlit, ale myslím, že někdy ty stížnosti na její práci nejsou oprávněné.

Odhodlaný vrah bodne třeba jen jednou a rána je smrtelná. Ale, samozřejmě ve vzteku může bodnou i vícekrát.

A sebevrah? Každý má strach před smrtí a pokud si sebevrah zvolí celkem krušnou cestu sebevraždy - bodnutí nožem do srdce, tak si myslím, že vůbec není vyloučeno, aby se díky strachu a váhání bodl opakovaně.

1 1
možnosti
Foto

Já nevím. Ono když se něco stane Romovi, je z toho obrovský poprask, i když z hlediska práva je věc zcela jasná.

Jak je to dlouho, kdy dva mladí kriminálníci přepadli na Silvestra ozbrojeného muže, který se ubránil?

"Dalším příkladem byla smrt 22letého Roma na Nový rok v Tanvaldu. Tam podle Bradáčové z počátku nebyl vůbec jasný motiv, proč došlo ke střetu cizích lidí. Při rekonstrukcise ukázalo, že útok mladíků spustila poznámka napadeného, že mu mohli uhnout, když se míjeli na pěšině vyšlapané ve sněhu. (více o odložení případu zde)

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/konference-o-nutne-obrane-0yz-/domaci.aspx?c=A140909_120519_domaci_cen

4 0
možnosti

Dostal do hlavy.To je průser.:-(

2 1
možnosti

Bohužel, je to pochybení policie. Ty rány do hlavy, a ještě od hosta restaurace,

to je přece nemyslitelné.Pěkný průser , soudruzi.:-(

1 5
možnosti

Nejsem odborník, ale není ten zmiňovaný samopal nějaký divný ? Nejedná se spíše o pušku na vystřelování slzného plynu ?? Jinak souhlas...

6 0
možnosti
Foto

Je to změň názvosloví. "Samopal je ruční samočinná zbraň střílející zpravidla dávkou a používající pistolové náboje" https://cs.wikipedia.org/wiki/Samopal

Ale v lidové řeči je samopalem spíš útočná puška "Útočná puška je kategorie pěchotních zbraní střílejících nábojem střední balistické výkonnosti, schopná střílet bez opory přesně mířenými ranami na velkou vzdálenost" (taky Wiki).

A jestli to, co drží ten maník je puška na slzný plyn nevím, ale užitečná by tam určitě byla.

2 0
možnosti

Já kladu sám sobě otázku, jestli se mi může něco podobného přihodit, pokud nebudu fetovat, nebudu se chovat agresivně a uposlechnu případnou výzvu policie.

16 0
možnosti
Foto

Ale o to tu přeci vůbec nejde, naopak, pokud pravidelně bude policii procházet případné nezákoné jednání, mohlo by se Vám to stát i když nebudete fetovat, chovat se agresivně a uposlechnete její výzvy.

Jestiže na jedné straně by to mělo být nastavené tak aby se zasahující policista "nebál" zasáhnout, na straně druhé musí respektovat zákon víc než kdokoli jiný.

2 1
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2017x
Píšu hlavně o veřejném dění, ekonomice, ekologii, hudbě a sportu. Příležitostně se věnuju také fotoblogu.

Seznam rubrik