Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Me se zas zda nekompetetni Clovek v tisni, ktery odmita potrebne penize

3 0
možnosti

Člověk v tísni je akorát vyžírka a lhář. Asi mají problém s tím, že ty peníze půjdou domácnostem a ne na jejich režii a platy.

5 1
možnosti

Dobrý den, můžete mi někdo říci, kde najdu informace, jak doposud Člověk v tísni naložil s tou jeden a půl miliardou, kterou už lidé na jeho účet poslali? Je to téměř měsíc, co se začalo vybírat, ale nikde jsem se nedočetla, jakou konkrétní pomoc pro uprchlíky z těch peněz pořídili. Také mě velmi udivilo, že odmítli peníze za koncert od Jaromíra Nohavici. Osobně nemusí s Nohavicou souhlasit, ale proč se připravili (a s takovým humbukem) o finance, které přece jsou pro ty, o které se hodlají starat, potřebné.

8 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti

Dobrý den ,jde o vlastní režii téhle organizace . Asi bych jim NIKDY nedal ani haléř

6 1
možnosti

Vzhledem k tomu, že tahle parta nefunguje apoliticky, míchá do své práce ideologii, není důvod je podporovat.

3 0
možnosti

Že se humanitárnímu oddělení politické ziskovky Člověk v tísni něco nelíbí... no, myslím, že to přežijeme. A asi je to i znamením, že vláda dělá něco jednou i dobře.

A k těm volným bytům - inu, když jste poctivě vyplňovali sčítací formuláře při posledním sčítání, nedivte se, že získané údaje vláda použije proti vám. Nouzový stav kombinovaný se sjetinami dat ze sčítání a budete se ještě divit.

2 1
možnosti

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-cesi-maji-volne-byty-mohou-ubytovat-130-tisic-uprchliku-tvrdi-analyza-193984

Takže najednou informace o tom, že tady máme VOLNÉ byty pro 130 000 lidí. Najednou stát přichází s takovou informací. :-) Doteď developerská lobby tvrdila, že byty nejsou. A že se musí uvolnit pravidla pro developery a masivně stavět.

A pokud ta informace je pravdivá - a já si myslím to není mimo realitu – tak to jsou ty byty, co si bohatí investoři nakoupili kvůli cílené „inflační politice“, aby svoje prachy zachránili právě před tou inflací. A díky tomuto logickému chování investorů pak byty zdražují.

A takhle české vlády „hájí“ zájmy svých občanů. Chtějí dělat velkou mezinárodní politiku – a na to, co se děje doma, prdí.

10 1
možnosti

Co se bytů týče, stačilo by jen podle pirátského návrhu donutit majitele prázdných bytů, aby je začali používat. V Čechách je více než 50 000 prázdných bytů ...

1 13
možnosti
Foto

Co je vám, vládě a všem do cizího majetku, pořízeného za zdaněné peníze?

5 0
možnosti

Pro mne jsou dávno nedůvěryhodní.

23 0
možnosti
Foto

Jsem zvědav co bude dělat Člověk v tísni až zanedlouho bude Česko v tísni a budou mu chybět peníze na financování neziskovek.

19 1
možnosti

Vím přesně. Nic.

0 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2017x
Píšu hlavně o veřejném dění, ekonomice, ekologii, hudbě a sportu. Příležitostně se věnuju také fotoblogu.

Seznam rubrik