Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Dík za upozornění na chameleonství ANO ohledně manželství! Dnešní politici jsou převážně populisti (ANO, SPD, KSČM...)! Budu volit politiky pravicové, konzervativní!

:-)

0 0
možnosti
JK

Pokud tedy nějaký sv. Václav existoval. O něm je autentická pouze jedna zmínka v jisté německé kronice, kde kronikář píše, že někdo takový na našem území žije a je velmi bohatý. Zbytek jsou legendy, které nelze doložit. Zajímavé je, že jména Václav a Boleslav jsou vlastně totožná - akorát Boleslav je jméno polského původu. Mohlo jít tedy o jednu a tutéž osobu.

0 1
možnosti
JT

Není třeba sypat do ekonomiky peníze. Ty peníze už tam jsou. Jediné, co dělá vláda je to, že peníz z ekonomiky odsaje pomocí daní a pak je nasype tam, kde působí méně efektivně.

4 1
možnosti
Foto

Za vlády knížete Václava I. ( později svatého) putovaly do Saska průvody volských spřežení vezoucí tributy - pruty stříbra a další "oběti na oltář" Jindřichovi I. Ptáčníkovi. Tudíž by se sv. Václav mohl divit jen tomu, že za 1100 let se vůbec nic nezměnilo.

1 3
možnosti
Foto

Ale to vyvážení volů by dnes pomohlo!;-D

7 0
možnosti
JD

PirStan chce také sypat miliardu do ekonomiky!!!;-D;-D;-D;-D;-D Ale úkol zněl jasně, kopnout si! Antikarma.RvRvRvRvRvRvRv

0 5
možnosti
LH

kdepak miliardu - bilion....

1 1
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2017x
Píšu hlavně o veřejném dění, ekonomice, ekologii, hudbě a sportu. Příležitostně se věnuju také fotoblogu.

Seznam rubrik