Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na sankce doplatíme nejvíce my a pár menších zemí. Tím ,že se nám zakáže vyvážet hotové výrobky nebo investiční celky do Ruska nebo Běloruska vnikne u nás nadbytek pracovní sily které nezbude než jako montootroci nebo skladníci lisovat a vyrábět díly a polotovary s nízkou přidanou hodnotou a dodávat do velkých západních státu kteří to zkompletují a vyvezou z vyšší přidanou hodnotou na trhy které jsme my opustili.

0 1
možnosti
Foto

My vůbec nemáme právo poučovat jiné státy . Máme tady milion lidí ze kterých exekutoři dřou kůži,pod mosty nám žijí bezdomovci a my posíláme peníze na zhoršování a rozeštvávání vztahů v jiných zemích. Navíc to neděláme ze své vůle ale na pokyn z USA. Našim politikum chybí hrdost.

0 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Předčasné volby by byla šance pro opozici. V normálním termínu by už měl být covid na lopatkách a ANO zase získá přes 30%

1 0
možnosti
VV

Domnivam se, ze tusi prilezitost. A ac v poslednim roce nadelal spoustu chby, preju mu aby mu vysla. Urcite by se mnoha lidem v CR ulevilo.

A vykladejte si to vazeni jak chcete.

0 0
možnosti
Foto

Nejsilnější ránu utrpěly česko-rusko vztahy ekonomickým embargem ze strany EU (a nezdá se. že by to byl znát). Zbytek je jenom komedie pro joudy.

"Jak cvičení lactani," říká starosta Quimby v Simsponech. "hodíš jim rybu a oni začnou plácat ploutvema." ;-D

3 5
možnosti
JK

Ty vztahy stály za prd už předtím. Kromě Zemana všichni na Rusko zvysoka kašlou. Předtím ty vztahy stály za prd, teď skoro přestanou existovat. Žádná škoda, naopak.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS