Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J55a79n 44R88i47c82h75t76e14r

15. 11. 2018 10:22

Nezlobte se, ale je to blábol. Navíc pletete dohromady tolik věcí, že s Vámi nelze ani diskutovat.

Vy jste si zkrátka z každé oblasti vybral jeden exces (byť s tragickým koncem) a děláte z toho běžnou věc.

Prezident Klaus odmítl jmenovat jednoho soudce v rozporu se zákonem, proto žaloba.

Ano, jeden soudce se skutečně nechal zkorumpovat. Uveďte mi jedinou zemi, kde nikdy k ničemu takovému nedošlo. Soudci nejsou bohové.

To, co povídáte v souvislosti s kauzou H_Systému, už jsou úplné bludy.

A na závěr - dvojnásobný plat nezajistí dvojnásobný výkon, tady už jste zřejmě ani nevěděl, co píšete. Podle Vás by měla být vyšší kvalita rozhodnutí zajištěna tím, že soudce bude mít sice víc peněz, ale na prostudování spisu, důkazů a rozhodnutí polovinu času.

Zkuste příště více popřemýšlet, než začnete psát.

0 0
možnosti
DE

D97a41v22i82d 86E46v62a44n

15. 11. 2018 10:45

Nevím, jaké bludy máte v souvislosti s H-Systemem na mysli, zkuste být konkrétní, asi jste se neseznámil s tímto nálezem, ani se stanoviskem předsedy senátu Krčmáře, ale tato kauza dobře ilustruje stav justice, takže z toho důvodu je tam uvedena, ačkoliv se Vám něco zdá, že pletu věci dohromady.

Pro Vaši informaci, platy soudců stojí rozpočet více než 4 miliardy, státních zástupců další více než 2 miliardy, a to je hodně, navíc od příštího roku se opět jejich platy zvedají, a jediné co tento článek říká, že za tyto peníze je třeba žádat náležitý kvalitní výkon, a ne ten šlendrián, který od soudů v poslední době vychází, a ten příklad je pochopitelně pouze ilustrativní.

Pokud jste to nepochopil, tak Vám doporučuji si ho přečíst ještě jednou.R^

0 0
možnosti
JB

Soudci si o sobě patrně myslí, že jsou jakási "šlechta" -takový stát ve státu. Ale to, co mnohdy předvádějí, se jinak, než fraška, bohužel nazvat nedá! Rv

0 0
možnosti
JH

J74a26n 10H21u48r24k63a

14. 11. 2018 18:16

a to ještě nevíte o rozsudku US který naší mandantce domahajicí se práva na spravedlivý soud pro nedoručení rozsudku v místě kde nebydlí a kde i soud naznal že rozsudek byl zaslán na adresu o které věděl že se na ní nezdržuje ikdyž byla známa adresa kterou mandantka řádně nahlásila a má i doklad od magistrátu o tomto úkonu i soudu i exekutora i...kde zkrátím to naznal že žalovaná se dopouští vlastní újmy když denně neobvolává soudy všude v republice jestli nějaký kdosi kdesi s ní není ve sporu tudíž likvidační rozhodnutí nižší instance je PLATNÉ PROTOŽE NEROZPOROVALA VČAS A ŘÁDNĚ BLABLABLABLA VE SPORU O KTERÉM NEVĚDĚLA ŽE JE PROTI NÍ VEDEN V MÍSTĚ KDE NEBYDLÍ...ANO TOTO ROZHODL ŮS SOUDCE MUSIL...a že bych těch perel mohl za osm let naší organizace popsat ale tento verdikt mě doslova psychicky sejmul nikdo už mě nikdy nepřesvědčí o spravedlnosti a pravdě v tomto státě....jen dodatek pro místní šťourali mandantka 6 předchozích různých soudů v téže věci vyhrála a toto zvěrstvo se odehrálo po promlčecí lhůtě kde jasný úmysl dodání na adresu kde se nezdržujete způsobí nemožnost vznesení námitky promlčení a úspěch ve sporu ...kde to žijeme když kriminálníci nám vládnou v justici

4 0
možnosti
KT

Není!

Není náhodná!

Nic ve vesmíru není náhodné!

2 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2017x
Píšu hlavně o veřejném dění, ekonomice, ekologii, hudbě a sportu. Příležitostně se věnuju také fotoblogu.

Seznam rubrik