Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

president si může říkat co chce..nikomu se zodpovídat za blbiny nemusí, za to platí jiné

1 1
možnosti
IN

Ano, stovka denně nikoho nezabije, když pracujete a máte nějaký příjem. Když ale onemocním - půjdu na neschopenku, to znamená, že budu mít daleko méně peněz, z toho budu platit pobyt v nemocnici a samozřejmě i vše ostatní, co běžně platím - nájem, fond oprav, hypotéku, pojistky a další a další běžné měsíční placení, nikdo jiný to za mě nezaplatí. Když nebudu mít nějakou dobrou pojistku a ani nebudu mít naspořeno, tak budu pěkně v ř..i. Já mám manžela a něco naspořeno máme, ale pro plno lidí, kteří žijí od výplaty k výplatě je to docela likvidační.

7 2
možnosti
JS

Máte pravdu. Ovšem Zeman řekl něco jiného než to proti čemu argumentujete. Za to ovšem nemůžete Vy , ale to jak informují, za naše peníze, naše veřejnoprávní sdělovací prostředky.

3 2
možnosti
SN

:-).....Celkem bych s Vámi souhlasil, ale.....nevařím, nebo nekupuji drahé obědy,, topení mohou, příbuzní, ev. kamarádi omezit, nesvítím, nehledím na televizi, nebo do kompu, nespospotřebovávám vodu, nechodím na WC. Pro důchodce,který žije sám a platí 8 tisíc nájem, je to opravdu zátěž. Ale....pokud bydlí s rodinou, která v bytě žije, tak to si myslím, problém není. Navíc by to mohlo být časově omezeno. a př.: 30 dní a dost! !!

3 0
možnosti
SN

:-).......Ještě dodávám, není to dobré vysvědčení pro presidenta, který si dovolí před volbami dát takový návrh, který zřejmě odradí mnoho jeho potencionálních voličů? Řekl by to Sobotka, který jen snižuje,(ale sobě platy zvýšili), a slibuje, jak udělá pro lidi ráj na zemi, pokud ho zvolí ! !!

1 0
možnosti
Foto

I12v18a30n 61M78a91r17e96k

25. 2. 2017 14:00

Jedno "kilo" za den ? Nedělá mi to problém. Mám pojištění , pojišťovna by mi ten poplatek hradila od prvního dne . R^ [>-]

3 4
možnosti
DE

D72a97v80i26d 24E82v74a81n

25. 2. 2017 14:10

Tak hlavně, abyste po autonehodě nebyl třeba rok v kómatu, protože kdybyste se probral, tak byste třeba mohl zjistit, že na kóma je "výluka" a že máte sekeru 36 "litrů"...To byste už tak v pohodě asi nebyl, viďte?8-oRv

3 0
možnosti
Foto

ač penzista, byl bych pro poplatek při hospitalizaci. O výši je možno diskutovat.

A to prosím, nejsem příznivec pana Zemana.

11 2
možnosti
Foto

I já, ač penzista, souhlasím. Já poplatek platil za část prosince 2013, od ledna ho zrušili.

Pravda, pohodlnější a příjemnější je neplatit, ale platit je zase správnější.

5 3
možnosti
FS

Zeman tímto ztratil spoustu skalních voličů,zdá se,že už nechce být zvolen.

2 1
možnosti
Foto

Oni všichni důchodci nejsou hloupí.

7 2
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2017x
Píšu hlavně o veřejném dění, ekonomice, ekologii, hudbě a sportu. Příležitostně se věnuju také fotoblogu.

Seznam rubrik