Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J70a73r69a 29R88a19n35k

12. 10. 2016 5:02

Ziju tady a podle vetsiny hlasatelu v tv a politiku, ktere meli pozvane, to Donald projel svym "in jail", nikdy v historii americkych voleb nevyhrozoval jeden kandidat druhemu vezenim, pokud se on dostane do WH, on nezna pravo (zakony), jinak by takovou hloupost nevypustil.

Donald Trump just crossed a major line during Sunday night's debate

mashable.com/2016/10/09/donald-trump-pledges-to-put-clinton-in-jail/

0 0
možnosti
Foto

Sledoval jsem. Něco ,,cirkusu", něco ,,realizmu". Reálná podoba demokracie;-)

U obou znalost, jak působit na podprah. vnímání potencial. voličů. Může a nemusí to ovlivnit výsledek volby. A atˇ vyhraje kterýkoli z nich, jak moc se to ve skutečnosti projeví, to nebude dále stejně záležet toliko na nich;-)

0 0
možnosti

Viděl jsem a pro mě byl Trump čitelnější a logičtější . Hillary vedla útočné řeči a nekonkrétní politické prohlášení. Mluvila o podpásovkách , ale stále narážela na staré Trumpovy výroky o ženách, které se podpásovkami dají nazvat. Skutečnost je taková, že Hillary a její otevřená Amerika pro všechny a lítost na chlapcem od krve mohou přinést krev na mnoho dětí z amerických rodin. USA potřebují rázného politika schopného jednat v zájmu země. Nikoli váhavého politika v zajetých kolejích, který podceňuje realitu.

7 2
možnosti
Foto

Otevrena Amerika pro vsechny je pilirem ustavy.

2 1
možnosti
Foto

Popsal jste tu debatu pekne. Mozna mate pravdu, ze volici zpravidla radeji voli nekoho, kdo ma zkusenosti v politice a statni sfere. Na druhou stranu, americti volici jsou jiz znechuceni politickym establishmenten. Toho Trump vyuzival a mimo jine proto vyhral republikanske primarky.

Uvidime, jak to dopadne, ted je tezke vysledek predpovedet.

2 0
možnosti
Foto

Souhlasim ze vcerejsi debata skoncila remizou. Ostatne kandidati se dotkli pouze dvou temat ktere volice zajimaji. Predne Obamacare, kde si myslim mela navrch Hillary protoze logicky uvedla ze neni realne zruseni a start od nuly. Druhym tematem byla Syrie a IS kde naopak Trump se spravne podivil ze spojenci avizuji medialne sve utoky dopredu coz ztraci efekt.

2 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2017x
Píšu hlavně o veřejném dění, ekonomice, ekologii, hudbě a sportu. Příležitostně se věnuju také fotoblogu.

Seznam rubrik