Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sláva, nepíšete o 11. září. Velká úleva.R^

0 1
možnosti

Karma.Vystihl jste to přesně,akorát ten konec s mluvením v soukromých médiích je mimo,protože to už je právo provozovatele,koho si pozve do studia.Jinak dle stejné teorie zákona o střetu zájmů by pan premiér měl vysvětlit soukromý mail na výběrové řízení do ČT,které loni whitemedia zveřejnil.

2 0
možnosti

Vy omlouváte neomluvitelné. Jestli opravdu netušíte, jak moc je možné ovlivnit veřejné mínění, tak je mi Vás líto. Prostřednictvím médií zlikvidujete politického konkurenta na první dobrou - klidně za pomocí lží. Ale obratný manipulátor to lidem naservírovat umí.

2 1
možnosti

:-)......S radostí se ráno připojím ! Včera večer president....super ! Má to v hlavě perfektně srovnané.

Lex Babiš ! Tak to je výživné.Podstatná část koalice a opozice vytvořily "koalici" na základě antibabišismu.

Víte o co jde? Prvně napadl "reorganizaci" policie. Bylo mu podsouváno, že Šlachta je jeho kůň, hloupost ! POmalu to leze ven. Žádný Tuhý, nýbrž Chovanec dal příkaz Tuhému, hrozilo před volbami mnoho průšvihů velkých ryb v ČSSD, tak se to vyřešilo reorganizací. A můžeme být v klidu.

POkud se týká střetu zájmů: Babiš začal šlapat na palečky politickým mafiánům, přiškrtil možnosti "odkloňování" to se týká všech ! Divím se, že v tom jedou i lidovci,ale Bělobrádkek jedná v tom stylu: Ani tak, ani tak, ale na má slova dojde!

Současná politika je dokonalý obraz toho, jak je to politika jen pro politiky, ne pro lidi a Sobotka.....měkký vosk, bez vlastního názoru, ohebný, jak vrbový prut! R^R^R^

1 1
možnosti

Domnívám se, že jste problém neforemně zploštil a on neodpovídá realitě. Je zde spousta otázek, např. - Kdo, vlastně má jít do politiky a co tam vlastně pak má dělat !? Pak asi ti odspodu, co už něco prokázali - starostové ,,, a i úspěšní podnikatelé s výsledky ! To bezesporu ... Pak by ovšem - V žádném případě neměli šahat na dotace a participovat na zakázkách státu + nemohou vlastnit média ! Mj., kde vezmou čas na pokračování podnikání nevím - média jsou hrází svobody, demokracie.

A.Babiš, by byl nesrovnatelně důvěryhodnějším - v roli "Prostého poslance". "Lidé - jsem tak obětavý, že jsem opustil Slovensko, abych vám Čechům pomohl narovnat společnost ! Jsem neúnavný bijec zlořádů, žiji za poslanecký plat" ... To, by bylo něco jiného ! Zde se pak ukazuje, že on fascinuje - osobně, nechápu čím ...

Pra základy stranického + následně mafiánského prostředí - divoká 90 léta. Majstrštyk - Založení vzdorostrany - očištění se ... Skupování firem na dluh - Nevytváření pracovních příležitostí - viz fenomenální T.Baťa ! Znásobení dotací - neplacení Daní v ČR ! Nefiguruje mezi TOP 20 - (daně platí, ale za hranicemi) ! 365 dnů + 24 hod denně v konfliktu zájmů ! Aby to ukočíroval - Tedy mega správní aparát + interní policie + média ... Určitě schopný člověk - Nicméně přínos pro naši Republiku !? ... :-)

0 0
možnosti

Když mluví Sobotka, tak je to řeč politika, když informují v médiích, což je pojistka demokracie, tak předpokládáme objektivní zpravodajství...

1 0
možnosti
Foto

Tomu sám nemůžete věřit, co jste napsal. Na rovinu přiznávám, že jsem přečetla pouze titulek. Ale už ten sám o sobě je taková hloupost, že číst dál, je naprostá ztráta času

3 3
možnosti

D14a49v18i68d 31E38v47a98n

14. 9. 2016 23:08

Výjimečně s vámi souhlasím. Ano, je to hloupost zakázat někomu něco vlastnit jenom proto, že si na to vydělal...

3 0
možnosti
Foto

Tomu sám nemůžete věřit, co jste napsal. Na rovinu přiznávám, že jsem přečetla pouze titulek. Ale už ten sám o sobě je taková hloupost, že číst dál, je naprostá ztráta času.

1 3
možnosti

:-)......Souhlasím bezvýhradně ! Celý vtip je v tom, že loď preferencí se kymácí, pro ČSSD to nevypadá dobře ! Tak se Sobotka chopil programu shodného s Kalouskem, anibabišismus.

NEjzajímavější na tom je to, že každoroční hospodářský výsledek je proti minulosti lepší, ANO je součástí koalice, tak by měl být z těch výsledků Sobotka,( o gumaři Kalouskovi nemluvím), nadšen! Opak je pravdou a je to logické !

Čím lépe pro republiku, tedy pro nás, tím hůře pro ty, kteří by měli mít stejný cíl ! Zničit ministra, který se ukázal být dobrým hospodářem, protože to ohrožuje úzký okruh politiků, kteří jsou živi z našich peněz, za celý život nevytvořili žádnou hodnotu, kromě mlácení ústy v parlamentu ! R^R^R^R^R^

7 1
možnosti
Foto

Pane Nováku, a švestičky pro pana Babiše nemáte?

1 4
možnosti

Nám stále něco zakazují, tak je v pořádku, když něco zakážou i sobě. Takže zákaz vlastnictví médií pro vrcholné politiky ponechat, a teď můžeme tlačit na to, aby Sobotka nemohl zakazovat médiím vstup na zasedání vlády.

2 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2017x
Píšu hlavně o veřejném dění, ekonomice, ekologii, hudbě a sportu. Příležitostně se věnuju také fotoblogu.

Seznam rubrik